Disainiajakiri
Disainiajakiri
Biomeetriline Juurdepääsuseade Uste Avamiseks

Biometric Facilities Access Camera

Biomeetriline Juurdepääsuseade Uste Avamiseks Seintesse või kioskitesse sisse ehitatud biomeetriline seade, mis lööb iirise ja kogu näo, seejärel viitab andmebaasile, et määrata kasutaja õigused. See annab juurdepääsu, avades uksed või logides sisse kasutajad. Kasutajate tagasiside funktsioonid on sisseehitatud hõlpsaks ise joondamiseks. Led valgustavad silma märkamatult ja hämaras on välk. Esiküljel on 2 plastikust osa, mis võimaldavad duo-tooni värve. Väiksem osa tõmbab silma peene detailiga. Vorm lihtsustab 13 esiküljega komponenti esteetilisemaks tooteks. See on ette nähtud ettevõtte-, tööstus- ja koduturuks.

Projekti nimi : Biometric Facilities Access Camera, Disainerite nimi : Travis Baldwin, Kliendi nimi : Crea Inc Design LTD.

Biometric Facilities Access Camera Biomeetriline Juurdepääsuseade Uste Avamiseks

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.