Disainiajakiri
Disainiajakiri
Üliõpilaste Ühiselamu

Koza Ipek Loft

Üliõpilaste Ühiselamu Koza Ipek Loft kujundas stuudio craft312 õpilaste külalistemaja ja noortekeskusena, mahutades 240 voodikohta 8000 m2 suurusel alal. Koza Ipek Lofti ehitamine viidi lõpule 2013. aasta mais. Üldiselt on külalistemaja sissepääs, juurdepääs noortekeskusele, restoran, konverentsiruum ja fuajee, õppesaalid, ruumid ja halduskontorid 12-korruselise hoone mitmekorruselistes osades, mis koosnevad innovaatilisest, kaasaegsest ja on kujundatud mugavad elamispinnad. Tuumikuruumides toad kahele inimesele vastavalt igale korrusele, kaks sektsiooni ja 24 inimese kasutuses.

Projekti nimi : Koza Ipek Loft, Disainerite nimi : Craft312 Studio, Kliendi nimi : Craft312 Studio Partnership.

Koza Ipek Loft Üliõpilaste Ühiselamu

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.