Disainiajakiri
Disainiajakiri
Multifunktsionaalne

oUeat

Multifunktsionaalne Bruna Vila ja Núria Motjé ühiselt asutatud nuun kids design kujundab ja toodab multifunktsionaalset mööblit lastele, spetsiaalses reas sarnaste vanustega kaksikute või õdede-vendadega kodudele. Puust ja valgest tahvli viimistlusest valmistatud kollektsioon on pühendatud lastele vanuses 6 kuud kuni 10 aastat ja see on loodud loovuse ja mängu stimuleerimiseks, mis on lapsepõlve peamine tegevus. Lisaks saab seda mööblit pidevalt ringlusse võtta ja taaskasutada ning see võtab võimalikult vähe ruumi, et kohandada seda iga hetke vajadustega.

Projekti nimi : oUeat , Disainerite nimi : nuun kids design, Kliendi nimi : Nuun kids design.

oUeat  Multifunktsionaalne

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.