Disainiajakiri
Disainiajakiri
Tool

Pillow Stool

Tool See on lihtne, kuid hõlmab paljusid omadusi. Esimese kihi ja istuva osa teise kihi terasvardad lähevad eri suundadesse, nii et maagilise visuaalse kujutise saamiseks ületavad nad üksteist. Külgkonstruktsiooni kõverloendur tagab ümarate servade ja pindade, et kasutajad saaksid sellel mugavalt istuda. Istumisosa esimese ja teise kihi vahel moodustavad vardad ajakirjade või ajalehtede hoidmiseks tühja ruumi. Väljaheide ei anna kasutajatele mitte ainult kutsuvat žesti, vaid pakub neile ka kasulikke funktsioone.

Projekti nimi : Pillow Stool, Disainerite nimi : Hong Ying Guo, Kliendi nimi : Danish Institute for Study Abroad.

Pillow Stool Tool

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.