Disainiajakiri
Disainiajakiri
Digitaalne Käekell

PIXO

Digitaalne Käekell Selle kontseptsiooni eesmärk on mehaanilise kella "veerevate numbrite" digitaliseerimine 70ndatel. Täieliku punktmaatrikskuva abil suudab PIXO näidata ladusaid animeeritud "veerevaid" numbreid. Erinevalt teistest tõukurpuksiiridega digitaalsetest kelladest on PIXO-l ainult pööratav kroon kõigi režiimide kasutamiseks, sealhulgas: kellaaja režiim, maailma aeg, stopper, 2 äratust, tunnine kellaaeg ja taimer. Üldine kujundus on suunatud inimestele, kellele meeldib uue teostusega digitaalne kraam. Erinevad värvikombinatsioonid ja unisex ümbrise disain sobivad erinevatele kasutaja eelistustele.

Projekti nimi : PIXO, Disainerite nimi : PIXO TEAM, Kliendi nimi : PIXO LIMITED COMPANY.

PIXO Digitaalne Käekell

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.