Disainiajakiri
Disainiajakiri
Sammaste Talade Struktuur

Brackets

Sammaste Talade Struktuur Kujundus on tehniline lahendus, mis pakub modulaarseid süsteeme, et rehabiliteerida katusealuste kasutuid ruume kogu maailmas, kohandades samas iga hoone eelmist konstruktsiooni. Selle üks mitmefunktsioon on elektrienergia säilitamine. See oli ka esteetiliselt kujundatud nii, et see toimiks interjööris kas selleks ette nähtud fassaadi, erinevate materjalide või viimistlusmaterjalide või sisustuselementide nagu näiteks pealispindade, laudade ja vaheseinte abil. See pakub ka päikeseküttesüsteemi, mis muudab ruumid energiliselt jätkusuutlikuks.

Projekti nimi : Brackets, Disainerite nimi : Dalia Sadany, Kliendi nimi : Dezines Dalia Sadany Creations.

Brackets Sammaste Talade Struktuur

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.