Disainiajakiri
Disainiajakiri
Äripind Ja Vip Ooteruum

Commercial Area, SJD Airport

Äripind Ja Vip Ooteruum See projekt liidetakse rohelise disaini lennujaamade uue suundumusega maailmas, see hõlmab kauplusi ja teenuseid terminalis ning paneb reisija oma kogemuse ajal kogemusest läbi saama. GREEN Airport Design Trend hõlmab rohelisema ja jätkusuutlikuma aeroportaarilise kujundusega ruume, kogu äripinna pindala valgustab loomulik päikesevalgus tänu monumentaalsele klaasfassaadile raja ees. VIP Lounge kujundati orgaanilise ja vanguardistliku rakukujunduskontseptsiooni silmas pidades. Fassaad võimaldab ruumis privaatsust, ilma et see blokeeriks vaadet väljapoole.

Projekti nimi : Commercial Area, SJD Airport, Disainerite nimi : sanzpont [arquitectura], Kliendi nimi : sanzpont [arquitectura].

Commercial Area, SJD Airport Äripind Ja Vip Ooteruum

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.