Disainiajakiri
Disainiajakiri
Vaip

Folded Tones

Vaip Vaibad on oma olemuselt tasased, eesmärk oli vaidlustada see lihtne fakt. Kolmemõõtmelisuse illusioon saavutatakse vaid kolme värviga. Vaipade toonide mitmekesisus ja sügavus sõltuvad triipude laiusest ja tihedusest, mitte suurest värvipaletist, mis võib teatud ruumi kokku tõmmata, võimaldades seega paindlikku kasutamist. Ülevalt või kaugelt meenutab vaip volditud lehte. Sellel istudes või lamades ei pruugi aga voldide illusioon olla tajutav. See viis lihtsate korduvate joonte kasutamiseni, mida saab nautida abstraktse mustrina lähedalt.

Projekti nimi : Folded Tones, Disainerite nimi : Enoch Liew, Kliendi nimi : Terrace Floors & Furnishings.

Folded Tones Vaip

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.