Disainiajakiri
Disainiajakiri
Väljaheide

Meline

Väljaheide Meline on uuenduslik hoiuruumidega väljaheide. Selle minimaalses disainis on riiul ja pulk jope ja koti riputamiseks. Riiul sobib ideaalselt õpilaste tööriistade ja asjade hoidmiseks ning ulatub väljapoole, et hoida mõned esemed käeulatuses. See on kerge lehtpuu raami ja laminaatistmete / riiuliga. Kujundust mõjutab DeStijli stiil. Meline on usaldusväärne väljaheide, väljaheide, mida saate nimetada "sõbraks".

Projekti nimi : Meline, Disainerite nimi : Eliane Zakhem, Kliendi nimi : E Zakhem Interiors.

Meline Väljaheide

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.