Disainiajakiri
Disainiajakiri
Riiulite Süsteem

bibili

Riiulite Süsteem Mõistlik ja klassikaline kontseptsioon, need riiulid avaldavad muljet tugeva isiksusega. See tuleneb kolmnurksete püstiste osade tagurpidi pööramisest, mille tulemuseks on keerdusliikumine, mis mängib seadme erinevatel sügavustel kogu kõrguse ulatuses. Loodud dünaamiline efekt annab mööblile peaaegu inimliku hoiaku: olenevalt sellest, kust seda vaadata on, näib see olevat vaatavat üle õla ja / või kuulamas uste poole. "Bibili" riiulid on toodetud erineva laiusega moodulites. Seetõttu on võimalik luua elavaid graafilisi efekte pakkuvaid mänguaseinu.

Projekti nimi : bibili, Disainerite nimi : Rosset Thierry Michel, Kliendi nimi : Thierry Michel Rosset - Olution.

bibili Riiulite Süsteem

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.