Disainiajakiri
Disainiajakiri
Elumaja

Tempo House

Elumaja See projekt on Rio de Janeiro ühes võluvaimas linnaosas asuva koloonia stiilis maja täielik renoveerimine. Erakorralisele alale, mis on täis eksootilisi puid ja taimi (kuulsa maastikuarhitekti Burle Marxi algupärane maastikukava), oli peamine eesmärk integreerida väliaed siseruumidega, avades suured aknad ja uksed. Teenetemärgil on olulised Itaalia ja Brasiilia kaubamärgid ning idee on see lõuendina, et klient (kunstikoguja) saaks oma lemmikteoseid eksponeerida.

Projekti nimi : Tempo House, Disainerite nimi : Gisele Taranto, Kliendi nimi : Gisele Taranto Arquitetura.

Tempo House Elumaja

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.