Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kohvilaud

Prism

Kohvilaud Prism on tabel, mis räägib loo. Pole tähtis, millise nurga alt seda tabelit vaatate, näitab see teile midagi uut. Nagu valguse murdmise prisma - see tabel võtab ühelt ribalt eralduvaid värvilisi jooni ja muudab need üle kogu raami. Selle lineaarse geomeetria kudumisel ja keerdumisel muutub see tabel punktist teise. Värvide segamise labürindis tekivad pinnad, mis sulavad kokku, moodustades terviku. Prismal on oma vormilt ja funktsioonilt minimalism, kuid koos keeruka geomeetriaga paljastab see midagi ootamatut ja loodetavasti pisut arusaamatut.

Projekti nimi : Prism, Disainerite nimi : Maurie Novak, Kliendi nimi : MN Design.

Prism Kohvilaud

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.