Disainiajakiri
Disainiajakiri
Segakasutusega Hoone

The Mall

Segakasutusega Hoone Mall asub kõrbes. Projekteerimisidee põhineb ehitusprogrammi lahutamisel, et luua sellest kultuuri- ja kaubanduspiirkond, mis mõjutab selle ümbritsevat. Kompleksi integreeritud linnaruumid mahutavad palju tegevusi ja rikastavad piirkonna kultuurilist koostoimet. Selle asemel, et käituda nagu üksikelamu suletud hoone, toetab see kogu piirkonna tänavaelu. Kompleksi paigutus, hoonete orientatsioon ja fassaadidetailid on loodud toetama looduslike allikate võimalikult tõhusat kasutamist.

Projekti nimi : The Mall, Disainerite nimi : Ekin Ç. Turhan - Onat Öktem, Kliendi nimi : Ercan Çoban Architects & ONZ Architects.

The Mall Segakasutusega Hoone

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.