Disainiajakiri
Disainiajakiri
Käsitööna

Rayon

Käsitööna Rayon on Egiptuse erakliendi söögitoas täispuidust tammepuidust käsitööna valmistatud lagi. Selle prantsuse klassikalises stiilis kunstiteose kavandamine ja teostamine võttis peaaegu aasta aega. Egiptuse käsitööliste poolt käsitööna valminud mõõtmed on 4,25–6,80 meetrit. Kõik need on kaetud käsitööna valminud täispuidust tammepuust motiividega. Satiinläige ja paatina on kasutatud selle vintage ilme. Kujunduskontseptsioon sarnaneb krepuskulaarsete kiirtega päikesele. Kiired olid ette nähtud lehtede ja oksade eristamiseks, mis eristavad flamboyantlikku Prantsuse klassikalist hõngu.

Projekti nimi : Rayon, Disainerite nimi : Dalia Sadany, Kliendi nimi : Dezines Dalia Sadany Creations.

Rayon Käsitööna

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.