Disainiajakiri
Disainiajakiri
Käsitööna

Rayon

Käsitööna Rayon on Egiptuse erakliendi söögitoas täispuidust tammepuidust käsitööna valmistatud lagi. Selle prantsuse klassikalises stiilis kunstiteose kavandamine ja teostamine võttis peaaegu aasta aega. Egiptuse käsitööliste poolt käsitööna valminud mõõtmed on 4,25–6,80 meetrit. Kõik need on kaetud käsitööna valminud täispuidust tammepuust motiividega. Satiinläige ja paatina on kasutatud selle vintage ilme. Kujunduskontseptsioon sarnaneb krepuskulaarsete kiirtega päikesele. Kiired olid ette nähtud lehtede ja oksade eristamiseks, mis eristavad flamboyantlikku Prantsuse klassikalist hõngu.

Projekti nimi : Rayon, Disainerite nimi : Dalia Sadany, Kliendi nimi : Dezines Dalia Sadany Creations.

Rayon Käsitööna

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.