Disainiajakiri
Disainiajakiri
Mänguasjakujunduse 3D-Printimisrakendus

ShiftClips

Mänguasjakujunduse 3D-Printimisrakendus Mänguasjatootja ShiftClips CAD / CAM rakendus on toodete ja teenuste platvorm, mis võimaldab leiutajatel 10 ja uuematel luua ja 3D-printida omaenda mänguasju. Rakenduse lihtne graafiline kasutajaliides võimaldab kasutajatel nutitelefonis vorme arendada ja redigeerida ning valida hulga riistvarakinnitusi ehk klambreid, et nende vormidega integreeruda, et luua oma liigendatud ja konfigureeritavad mänguasjad. ShiftClipsi kasutajasõbralikkus muudab selle ideaalseks õppevahendiks loova vormikujunduse ja toodete valmistamise protsesside jaoks.

Projekti nimi : ShiftClips, Disainerite nimi : Wong Hok Pan, Sam, Kliendi nimi : The Hong Kong Polytechnic University, School of Design.

ShiftClips Mänguasjakujunduse 3D-Printimisrakendus

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.