Disainiajakiri
Disainiajakiri
Logo Kujundamine

Buckets of Love

Logo Kujundamine Kujundus sotsiaalsele ettevõttele Phnom Penhis (kohvik Alma), mis abistab abivajajaid kampaania "Buckets of Love" kaudu. Andes väikese summa, annetatakse abivajavatele külaelanikele toitu, õli, tarbeesemeid sisaldav ämber. Jagage armastuse kingitust. Idee oli siin lihtne, sisaldades armastust kujutavate graafiliste südametega ämbrid. Kujutades seda välja valades, tähendab see abivajajate duši alla andmist vajaliku armastusega. Kopp kannab naeratavat nägu, mis süttib mitte ainult vastuvõtjale, vaid ka saatjale. Väike armastuse žest läheb kaugele.

Projekti nimi : Buckets of Love, Disainerite nimi : Lawrens Tan, Kliendi nimi : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Logo Kujundamine

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.