Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kaubanduskeskus

Adagio Townplaza

Kaubanduskeskus Lähtudes naabruskonna elustiilist, on disain kohandatud vastama kõige paremini inimeste vajadustele. See on mõeldud peredele hästi tasakaalustatud kohaks, nii et kõik saaksid sellest rõõmu tunda. Sellel on peamine plats, kus kõige rohkem toimub suhtlemist päevasel ajal maapinnal, teine korrus, mis on mõeldud tervise, moe ja ilu kujundamiseks, ning 3. korrus koos lounge baari ja restoranidega, mis tulevad ellu alates kella kahest kuni keskööni. Üks peamisi aspekte on see, et 90% -l ühikutest on otsene vaade ükskõik millisest kohast. Selle abil on parkimine optimeeritud ka seetõttu, et päeval hõivatud kohad on öösel vabad.

Projekti nimi : Adagio Townplaza, Disainerite nimi : Adagio Townplaza, Kliendi nimi : HAUS INMOBILIARIA SA.

Adagio Townplaza Kaubanduskeskus

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.