Disainiajakiri
Disainiajakiri
Graafika Kataloog

Grafika ASP Krakow

Graafika Kataloog Juubelialbumiga tähistatakse Krakowi Kunstiakadeemia graafikakunsti teaduskonna 45. aastapäeva. Selles on esitatud kooli esiletoomiste lai spekter: õpetajate ja õpilaste kunstiteosed, arhiivifotod, õpetajate töölevõtmise ajakavad, kaardid akadeemia hoonetega, lõpetajate register. Kvaliteedid: 3 erinevat osa; 5 kaaned, mis on kokku volditud nagu traditsioonilised papitrükikohvrid; metallide trükkimise maatriksit esile kutsuvad kaante värvilised ja reljeefsed pealkirjad; kavandatud tahtlikud printimisvead; õmmeldud-liimitud sidumine nähtava selgrooga, mis on kaetud kõhutüvega.

Projekti nimi : Grafika ASP Krakow, Disainerite nimi : Aleksandra Toborowicz, Kliendi nimi : Faculty of Graphic Arts at the Jan Matejko Academy of Fine Arts in Cracow.

Grafika ASP Krakow Graafika Kataloog

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.