Disainiajakiri
Disainiajakiri
Jaapani Kotletirestoran

Saboten Beijing the 1st

Jaapani Kotletirestoran See on Jaapani kotletirestoranide kett nimega “Saboten”, mis on Hiina esimene lipulaevarestoran. Meie traditsiooni deformeerumine ja hea lokaliseerimine on hädavajalikud, et Jaapani kultuuri võõrriikides paremini omaks võtta. Vaadates restoraniketi tulevikunägemusi, koostasime siin kujundused, millest saavad kasulikud käsiraamatud laienedes Hiinasse ja ka mujale. Siis oli üks meie väljakutseid haarata õigesti aru jaapani piltidest, mida välismaalased eelistavad. Keskendusime peamiselt “traditsioonilisele Jaapanile”. Pingutame selle sisseviimisel.

Projekti nimi : Saboten Beijing the 1st, Disainerite nimi : Aiji Inoue, Kliendi nimi : Saboten.

Saboten Beijing the 1st Jaapani Kotletirestoran

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.