Disainiajakiri
Disainiajakiri
Krediitkaardi Lojaalsusprogramm

Education Currency

Krediitkaardi Lojaalsusprogramm See on emiteeriva panga ja partnerharidusasutuse vahel sponsoreeritud ühisbrändiga pangakaardi lojaalsusprogramm, mis annab õppetundide näol premeerimise õigusi, mis on kogunenud suurematele üksustele, mis on krediiditundide õigused, mis antakse kaardi omanikule tema kaardiga kulutamisega, akumuleeritud krediiditundide õigused võidakse lunastada, kui ta õpib selles partnerharidusasutuses koolituskursusele. Antud krediiditundide õiguste eest sõlmib pank selle asutusega vahetustasude jagamise lepingu. Projekti eesmärk on inimeste rahaline toetamine hariduse eesmärkide ja haridussektori saavutamiseks.

Projekti nimi : Education Currency, Disainerite nimi : Youssef Abdel Zaher, Kliendi nimi : Youssef Abdel Zaher.

Education Currency Krediitkaardi Lojaalsusprogramm

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.