Disainiajakiri
Disainiajakiri
Sall

Sirin and Alkonost - the Keepers of life

Sall Vene traditsiooniliste mütoloogiliste piltide algne kompositsioon Sirin ja Alkonost on trükitud 100% siidisallidele (serigraafia, 11 värvi). Sirinile omistati maagilised omadused - kaitsev loodus, ilu ja õnn. Alkonost on koidulind kontrollib tuult ja ilma. "Ookeanimerel, Buyani saarel seisab niiske tugev tamm." Kaks lindu, kes ehitasid oma pesa tamme, alustasid Maal uut elu. Elupuust sai elu sümbol ja , kaitstes kahte lindu, mis on hea, heaolu ja perekonna õnne sümbol.

Projekti nimi : Sirin and Alkonost - the Keepers of life, Disainerite nimi : Ekaterina Ezhova, Kliendi nimi : Katja Siegmar.

Sirin and Alkonost - the Keepers of life Sall

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.