Disainiajakiri
Disainiajakiri
Sall

Sirin and Alkonost - the Keepers of life

Sall Vene traditsiooniliste mütoloogiliste piltide algne kompositsioon Sirin ja Alkonost on trükitud 100% siidisallidele (serigraafia, 11 värvi). Sirinile omistati maagilised omadused - kaitsev loodus, ilu ja õnn. Alkonost on koidulind kontrollib tuult ja ilma. "Ookeanimerel, Buyani saarel seisab niiske tugev tamm." Kaks lindu, kes ehitasid oma pesa tamme, alustasid Maal uut elu. Elupuust sai elu sümbol ja , kaitstes kahte lindu, mis on hea, heaolu ja perekonna õnne sümbol.

Projekti nimi : Sirin and Alkonost - the Keepers of life, Disainerite nimi : Ekaterina Ezhova, Kliendi nimi : Katja Siegmar.

Sirin and Alkonost - the Keepers of life Sall

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.