Disainiajakiri
Disainiajakiri
Teleskoopkolonn

Uni-V

Teleskoopkolonn Minimalistlik stiil ja läikiv toon "Uni-V" on teleskoopkolonn, mis on mõeldud panoraamvaatega omaduste jaoks. Valmistatud alumiiniumist, mis suurendab selle atraktiivsust ja stabiilsust. Mõõtmetega proportsioonides on selle sisesammas mitte ainult 360-kraadise pöörde jaoks mõistlik, vaid muudab selle ka ergonoomilise kõrguse reguleerimiseks toimivaks. Selle ülemiste mehaaniliste liigestega, mis tagavad jälgimise ajal voolavuse täiesti vabad liikumised. Kas sise- või välispaigaldus, selle disain loob stiili moodsa sisekujunduse jaoks.

Projekti nimi : Uni-V, Disainerite nimi : Jessie W. Fernandez, Kliendi nimi : VISIMAXI.

Uni-V Teleskoopkolonn

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.