Disainiajakiri
Disainiajakiri
Spaa, Ilusalong

LYNX CLUB Business & Beauty

Spaa, Ilusalong Kolmest korrusest koosnev kompleks. Esimese ja teise korruse sisekujundus ruumi stiilis. Koosneb fuajeest ja viiest saalist, kus on basseinid ja SPA tsoonid. Iga saali ruum on tehniliselt varustatud mitmeotstarbeline, lakooniliselt lihtsamate vormidega, turvaline ja mugav. Igas toas on värviskeem. Pakutakse futurismi ja sürrealismi elemente, mis rõhutavad interjööri identiteeti. 3. korrusele olid paigutatud saali, restorani ja autorhotelli SPA numbrid

Projekti nimi : LYNX CLUB Business & Beauty, Disainerite nimi : Gurleva Marina, Kliendi nimi : Gurleva Marina.

LYNX CLUB Business & Beauty Spaa, Ilusalong

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.