Disainiajakiri
Disainiajakiri
Diivan

Marilyn Two Seat

Diivan Inspiratsiooniks hämmastav Marilyn Monroe ja tema väike valge kleit. Tema elegants särab kogu selle diivani jalgade joonistamise ajal, rõhutades spetsiaalset polstritehnikat, mis simuleerib kleidi liikumist. Marilyni diivan lubab sel moel täita teie ruumi elegantsi, mis ületab vormide tõlgendamise, ja haarata läbi kõigi aegade ikooniliseima diiva glamuuri ja seksikuse.

Projekti nimi : Marilyn Two Seat, Disainerite nimi : Rafaela Luís, Kliendi nimi : Kalira Design.

Marilyn Two Seat Diivan

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.