Disainiajakiri
Disainiajakiri
Käekell

Slixy

Käekell Kell oli kujundatud minimalistlikuks, kuid samas elegantseks ning austaks kellade traditsiooni oma lihtsate käte, märkide ja ümara kujuga, surudes samal ajal piire värvi ja sugestiivse kaubamärgi abil. Tähelepanu pöörati nii materjalidele ja omadustele kui ka disainile, kuna lõppklient soovib täna kõike seda - head disaini, head hinda ja kvaliteetseid materjale. Kellad koosnevad safiirist kristallklaasist, ümbrise jaoks roostevabast terasest, Šveitsi firma Ronda tehtud kvartsliigutusest, 50 m veekindlusest ja värvilisest nahast rihmast selle viimistlemiseks.

Projekti nimi : Slixy, Disainerite nimi : Miroslav Stiburek, Kliendi nimi : SLIXY.

Slixy Käekell

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.