Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kohvilaud

Drop

Kohvilaud Tilk, mida puidu- ja marmorimeistrid valdavad hoolikalt; koosneb täispuidust lakikihist ja marmorist. Marmori eriline tekstuur eraldab kõik tooted üksteisest. Tilgakohvilaua ruumiosad aitavad korraldada väikese maja aksessuaare. Veel üks disainilahenduse oluline omadus on kere all paiknevate peidetud rataste liikumismugavus. See disain võimaldab luua erinevaid kombinatsioone marmori ja värvi alternatiividega.

Projekti nimi : Drop, Disainerite nimi : Buket Hoscan Bazman, Kliendi nimi : Marbleous.

Drop Kohvilaud

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.