Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ehtekollektsioon

Imagination

Ehtekollektsioon Yumin Konstantini loodud teenetemärgis ei näe me looduse sõnasõnalist kordamist. Tema silmade vormid on erinevad, need pole pildid bioloogia atlasest, mis on teostatud väärismetallides ja vääriskivides. Need on esemed, mis on loodud inimese näo ja keha kaunistamiseks. Et lisada tema iga päev rõõmu. Kuna tegemist on kunstniku kujutlusvõimega loodud vormidega, kannavad nad looduse elu puudutuse kaudu. Läbi läbitungimatute materjalide tekstuuri ja kombatavate omaduste, valguse ja varju mängimise kaudu nende pindadele.

Projekti nimi : Imagination, Disainerite nimi : Konstantin Yumin, Kliendi nimi : Konstantin Yumin .

Imagination Ehtekollektsioon

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.