Disainiajakiri
Disainiajakiri
Siidist Foulard

Passion

Siidist Foulard "Passion" on üks "Regards" objektidest. Pange siidisall kenasti tasku ruudule või raamige see kunstiteosena ja laske sellel kogu elu kesta. See on nagu mäng - igal objektil on rohkem kui üks funktsioon. "Regards" kehastab õrna korrelatsiooni vanade käsitöö ja kaasaegsete disainiobjektide vahel. Iga kujundus on ainulaadne kunstiteos ja räägib erinevat lugu. Kujutage ette kohta, kus iga pisidetail jutustab loo, kus kvaliteet on elu väärtus ja suurim luksus on iseendaga truuks jäämine. Siin kohtub "Regards" teiega. Las kunst kohtub sinuga ja vanane koos sinuga!

Projekti nimi : Passion, Disainerite nimi : Milena Grigaitiene, Kliendi nimi : Regards.

Passion Siidist Foulard

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.