Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ratsaspordikeskus

Equitorus

Ratsaspordikeskus Equitorus on kohustatud vastama kõikidele rangetele sanitaar- ja tehnoloogilistele nõuetele kõrgeimal tasemel võistlevate hobuste hoolduse, väljaõppe ja ettevalmistamise osas. Kompleks sisaldab kogu infrastruktuuri, mis on vajalik hobuste omanike vabal ajal elamiseks ja puhkuseks. Märkimisväärseim kompleksi element on liimitud puitkonstruktsioonidest valmistatud suur siseareen, millel on L-kujuline galerii, kus on pealtvaatajate istmed ja kohvik. Objekti tajutakse looduskeskkonna suhtes kontrastiga. Näib, nagu oleks keegi maapinnale värvilise kodutüki mati levitanud.

Projekti nimi : Equitorus , Disainerite nimi : Polina Nozdracheva, Kliendi nimi : ALPN / Architectural laboratory of Polina Nozdracheva Ltd.

Equitorus  Ratsaspordikeskus

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.