Disainiajakiri
Disainiajakiri
Jaht

Anqa

Jaht Anqa on kohandatud jaht, mis annab uue perspektiivi viidetes purjetamismaailmale. Käsitööliinide meresõidu arm on osa selle DNA-st ja jälgitav nii seest kui väljast. Tekipiirkonnad pakuvad panoraamvaadet veest üle, kaitstes samal ajal elemente poolikult, nii et saate nautida määratud välistingimustes olenemata ilmastikust. Avalike ja eraruumide mitmekesisus annab tunde palju suuremast jahist. Anqa suudab kõigi pakkumiste ja mänguasjadega sukeldada sukellaeva. Jahi ahtrisse paigutatud kopteripadi mahutab Eurocopter EC120.

Projekti nimi : Anqa, Disainerite nimi : Sena Jinen, Kliendi nimi : Sena Jinen.

Anqa Jaht

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.