Disainiajakiri
Disainiajakiri
Naiste Kleit

Lacy magic

Naiste Kleit Pits loob igas naises erinevad illusioonid. Pitsimaagia ühendab moodsaid tänapäevaseid naisi antiigi ajastutega. Pitsimaagia, kaheosaline, daamid kannavad. Käsitsi valmistatud kudumine. Kujundaja kasutas kudumis- ja ühendamistehnikaid. Seelik oli õmmeldud couture tehnikaga. Kasutati šifoni, pitsi, satiini ja puuvillast materjale. Paindlikkus sobib kahe erineva suurusega jaoks. Seelik, uus stiil. Vananemisvastane ja antioksüdant on nanotehnoloogia abil toodetud kangas. Kohtumisteks, kutseteks, eriliseks ilmeks.

Projekti nimi : Lacy magic, Disainerite nimi : Serap Safiye Yıldız, Kliendi nimi : Yildiz Design .

Lacy magic Naiste Kleit

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.