Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kohvipakend

The Mood

Kohvipakend Kujundus esitleb viit erinevat käsitsi joonistatud, vintage inspireeritud ja pisut realistlikku ahvi nägu, millest igaüks tähistab eri piirkonnast pärit erinevat kohvi. Nende peas stiilne, klassikaline müts. Nende kerge väljendus kutsub esile uudishimu. Need rõvedad ahvid viitavad kvaliteedile, nende irooniline rafineeritumus meeldib kohvijoojatele, kes on huvitatud keerukatest maitseomadustest. Nende väljendused esindavad mänguliselt meeleolu, kuid viitavad ka kohvi maitseprofiilile: mahe, tugev, hapu või sile. Kujundus on lihtne, kuid siiski kaval, kohv igas meeleolus.

Projekti nimi : The Mood, Disainerite nimi : Salvita Bingelyte, Kliendi nimi : Coffee24.

The Mood Kohvipakend

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.