Disainiajakiri
Disainiajakiri
Restoran

La Boca Centro

Restoran La Boca Centro on kolmeks aastaks piiratud baari- ja toidusaal, mille eesmärk on arendada kultuurivahetusi Hispaania ja Jaapani köögi teemadel. Toredas Barcelonas külastades on meie linnakujundus inspireerinud kaunist linna lisandumist ja suhtlemist rõõmsameelsete, helde südamega Kataloonia inimestega. Täieliku reprodutseerimise nõudmise asemel keskendusime originaalsuse jäädvustamiseks osaliselt lokaliseerimisele.

Projekti nimi : La Boca Centro, Disainerite nimi : Aiji Inoue, Kliendi nimi : La Boca Centro.

La Boca Centro Restoran

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.