Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kellakujulised Rakendused

TTMM for Fitbit

Kellakujulised Rakendused TTMMi kellarakendused pakuvad aega futuristlikus, abstraktses ja minimaalses stiilis. Fitbit Versa ja Fitbit Versa Lite jaoks mõeldud 40 kella küljest koosnev kollektsioon muudab nutikellad ainulaadseteks ajamasinateks. Kõigil mudelitel on värvide eelseaded ja komplikatsiooniseaded, mida juhitakse ekraanil kuvatava muutmise funktsiooni abil. Mõni disain on lisaks varustatud stopperi, taimeri, äratuse või taskulambi funktsiooniga. Kogumiku inspiratsioon on pärit ulmefilmidest ja filmist "Man Machine". ja "arvutimaailm" albumid, koostanud Kraftwerk.

Projekti nimi : TTMM for Fitbit, Disainerite nimi : Albert Salamon, Kliendi nimi : TTMM.

TTMM for Fitbit Kellakujulised Rakendused

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.