Disainiajakiri
Disainiajakiri
Traditsiooniline Kleit

Iranian Sarv

Traditsiooniline Kleit Iraani Sarv on traditsiooniline rõivastus kui öökleit. Tahatakse olla Iraani sümbol nagu tema nimi.See on inspireeritud Iraani maalritest ja Sarvist (Sarv on puu nimi Iraanis) .Iraalia aristokraatia valis sametkanga ja Termehi kui mahlaka ja plakeeritud ehetes ja Serme-Douzi, et end riietuda Safaviyehi ajastul. Tänapäeval on Termehil Iraani majades dekoratiivne roll. Kujundaja eesmärk on teha muudatusi originaalsuse säilitamise teel, ajakohastada ja tuua see rõivaste hulka. Termehi kleit Iraani tikandiga ja Sermeh-Dozi (omamoodi kangaga valmistatud kangas) nagu teisedki kangas, saab kasutada.

Projekti nimi : Iranian Sarv, Disainerite nimi : Gol Sarv, Kliendi nimi : .

Iranian Sarv Traditsiooniline Kleit

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.