Disainiajakiri
Disainiajakiri
Traditsiooniline Kleit

Iranian Sarv

Traditsiooniline Kleit Iraani Sarv on traditsiooniline rõivastus kui öökleit. Tahatakse olla Iraani sümbol nagu tema nimi.See on inspireeritud Iraani maalritest ja Sarvist (Sarv on puu nimi Iraanis) .Iraalia aristokraatia valis sametkanga ja Termehi kui mahlaka ja plakeeritud ehetes ja Serme-Douzi, et end riietuda Safaviyehi ajastul. Tänapäeval on Termehil Iraani majades dekoratiivne roll. Kujundaja eesmärk on teha muudatusi originaalsuse säilitamise teel, ajakohastada ja tuua see rõivaste hulka. Termehi kleit Iraani tikandiga ja Sermeh-Dozi (omamoodi kangaga valmistatud kangas) nagu teisedki kangas, saab kasutada.

Projekti nimi : Iranian Sarv, Disainerite nimi : Gol Sarv, Kliendi nimi : .

Iranian Sarv Traditsiooniline Kleit

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.