Disainiajakiri
Disainiajakiri
Tugitool

Infinity

Tugitool Infinity tugitooli disaini põhirõhk on tehtud just seljatoel. See on lõpmatuse sümboli viide - kaheksa ümberpööratud arv. See justkui muudab pöörde ajal oma kuju, sirgete dünaamika seadmist ja lõpmatusmärgi taasloomist mitmetasapinnaliselt. Seljatuge tõmmatakse kokku mitme elastse riba abil, mis moodustavad välise silmuse, mis naaseb ka elu ja tasakaalu lõpmatu tsüklilisuse sümboolika juurde. Täiendav rõhk pannakse ainulaadsetele jalgadele, mis fikseerivad ja toetavad tugitooli külgmisi osi täpselt nagu klambrid.

Projekti nimi : Infinity, Disainerite nimi : Natalia Komarova, Kliendi nimi : Alter Ego Studio.

Infinity Tugitool

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.