Disainiajakiri
Disainiajakiri
Söögilaud

Aks Sconcentrico

Söögilaud Dolomiitides esinev karstilise erosiooni loodusnähtusest inspireeritud laud Karren. Carrara vääriskividest marmorist valmistatud objekti kontseptsioon tähistab mäe ilu ja haprust. Soonte sisse on paigutatud teraskuulid, mis sümboliseerivad aja jooksul marmorit erodeerivat veevoolu. Ühte objekti suletud ilu, haprus, dünaamilisus ja energia.

Projekti nimi : Aks Sconcentrico, Disainerite nimi : Ascanio Zocchi, Kliendi nimi : Marmomac Verona Italy.

Aks Sconcentrico Söögilaud

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.