Disainiajakiri
Disainiajakiri
Sõnumikaart

Standing Message Card “Post Animal”

Sõnumikaart Las loomapaberist valmistatud käsitöökomplekt edastab teile olulised sõnumid. Kritseldage oma sõnumit korpusesse ja saatke see koos teiste ümbrikus olevate osadega. See on lõbus sõnumikaart, mille saaja saab kokku panna ja kuvada. Kuvatakse kuus erinevat looma: part, siga, sebra, pingviin, kaelkirjak ja põhjapõder. Elu disainiga: kvaliteetsetel disainilahendustel on võim modifitseerida ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nägemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ümbritseb kergus ja üllatusmeel, mis rikastavad ruumi.

Muudetav Diivan

Mäss

Muudetav Diivan Tahtsin luua modulaarse diivani, mida saaks muuta mitmeks eraldi istelahenduseks. Kogu mööbel koosneb vaid kahest erinevast sama kujuga tükist, et moodustada erinevaid lahendusi. Põhikonstruktsioon on käetugede sama külgmise kujuga, kuid ainult paksem. Mööbli põhitüki muutmiseks või jätkamiseks saab käetugesid 180 kraadi pöörata.

Koogialus

Temple

Koogialus Koduküpsetamise kasvavast populaarsusest nägime vajadust moodsa väljanägemisega tänapäevase koogialuse järele, mida saaks hõlpsasti kapis hoida või joonistada. Kergesti puhastatav ja nõudepesumasinas ohutu. Templit on lihtne kokku panna ja see on intuitiivne, libistades plaadid üle koonusjoone keskosa. Lahtivõtmine on sama lihtne, lihtsalt libistades need tagasi. Virnastaja hoiab kõiki 4 põhielementi koos. Virnastaja aitab kõiki elemente koos mitme nurga all kompaktsena hoida. Erinevatel puhkudel saate kasutada erinevaid plaadikonfiguratsioone.

Puhketool

Bessa

Puhketool Hotellide, kuurortide ja privaatsete eluruumide puhkenurkadele mõeldud Bessa puhketool harmoneerub kaasaegsete sisekujundusprojektidega. See disain edastab rahulikkust, mis kutsub meelde jääma. Pärast selle täielikult jätkusuutliku tootmise lahendamist saame nautida tasakaalu vormi, tänapäevase disaini, funktsiooni ja orgaaniliste väärtuste vahel.

Kalender

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalender Vesiratas on kolmemõõtmeline kalender, mis on valmistatud kuuest aeruratta kujuliselt aerult. Pöörake oma töölaual kordumatut iseseisvat kalendrit nagu veeratas, mida saaksite kasutada iga kuu. Elu disainiga: kvaliteetsetel disainilahendustel on võim modifitseerida ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nägemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ümbritseb kergus ja üllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete väljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni “Elu disainiga”.