Disainiajakiri
Disainiajakiri
Brändi Identiteet, Kaubamärgistrateegiad

babyfirst

Brändi Identiteet, Kaubamärgistrateegiad ühisettevõte välismaiste ja hiina üksuste vahel, kes jagunevad Hiina mandriosa turule imporditud tippklassi imikuhooldustooteid. disain ühendab sujuvalt lääne ja hiina, kaasaegsed ja traditsioonilised, kultuuriliselt ja sotsiaalselt olulised elemendid. see on hiina traditsioon, et lapsele õnnestub punastes riietes või riietes uusi vastsündinuid punastada (punane on õnne värv). tutt on äratuntavalt läänepoolne. see kujundus edastab püüdlusi modernsuse poole, austades samas traditsioone. jäädvustame ka seda, kuidas Hiinas nn ühe lapse poliitikat järgides väärtustatakse lapsi.

Projekti nimi : babyfirst, Disainerite nimi : brian LAU lilian CHAN, Kliendi nimi : .

babyfirst Brändi Identiteet, Kaubamärgistrateegiad

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.