Disainiajakiri
Disainiajakiri
Muudetav Diivan

Mäss

Muudetav Diivan Tahtsin luua modulaarse diivani, mida saaks muuta mitmeks eraldi istelahenduseks. Kogu mööbel koosneb vaid kahest erinevast sama kujuga tükist, et moodustada erinevaid lahendusi. Põhikonstruktsioon on käetugede sama külgmise kujuga, kuid ainult paksem. Mööbli põhitüki muutmiseks või jätkamiseks saab käetugesid 180 kraadi pöörata.

Projekti nimi : Mäss, Disainerite nimi : Claudio Sibille, Kliendi nimi : .

Mäss Muudetav Diivan

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.