Disainiajakiri
Disainiajakiri
Jõulukaart

Season´s Greetings

Jõulukaart Paber on valmistatud 100% puuvillast, millel on oma pehmuse tõttu meeldiv puudutus, rõhutades seost moega. Kaardi selge ja stiilne kujundus rõhutab CBRi kui kaasaegsete vabaajarõivaste juhtivettevõtte identiteeti. Punase ninaga põhjapõder Rudolph ühendab endas äri ja jõule: esmapilgul pole tema sarved muutumatud, ainult teine vaade näitab riidepuu väikesemahulist muutust. Selle detaili kõrval paljastab sall moefirma iseloomu.

Projekti nimi : Season´s Greetings, Disainerite nimi : Jens Lattke, Kliendi nimi : CBR Fashion Group.

Season´s Greetings Jõulukaart

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.