Disainiajakiri
Disainiajakiri
Interaktiivne

MinYen Hsieh Portfolio

Interaktiivne MinYen Hsieh on auhinnatud interaktiivne disainer ja loovtehnoloog, kes keskendub erinevate New Yorgis asuvate platvormide visuaalsele / interaktsiooni kujundamisele. Kaldun töötama rea uurimuslike ideede ja kontseptsioonide kallal, millel on erinev kestus ja tähtsus. Minu teosed kajastavad minu kontseptsioone läbi erinevate interaktiivsete lugude jutustamise viiside. Kui kasutajad minu interaktiivsest maailmast läbi käivad, saavad nad aru kontseptsioonist, mida räägin ja loovad oma lood ja mälestused.

Projekti nimi : MinYen Hsieh Portfolio, Disainerite nimi : MinYen Hsieh, Kliendi nimi : .

MinYen Hsieh Portfolio Interaktiivne

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.