Disainiajakiri
Disainiajakiri
Interaktiivne

MinYen Hsieh Portfolio

Interaktiivne MinYen Hsieh on auhinnatud interaktiivne disainer ja loovtehnoloog, kes keskendub erinevate New Yorgis asuvate platvormide visuaalsele / interaktsiooni kujundamisele. Kaldun töötama rea uurimuslike ideede ja kontseptsioonide kallal, millel on erinev kestus ja tähtsus. Minu teosed kajastavad minu kontseptsioone läbi erinevate interaktiivsete lugude jutustamise viiside. Kui kasutajad minu interaktiivsest maailmast läbi käivad, saavad nad aru kontseptsioonist, mida räägin ja loovad oma lood ja mälestused.

Projekti nimi : MinYen Hsieh Portfolio, Disainerite nimi : MinYen Hsieh, Kliendi nimi : .

MinYen Hsieh Portfolio Interaktiivne

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.