Disainiajakiri
Disainiajakiri
Autonoomne Mobiilrobot

Pharmy

Autonoomne Mobiilrobot Autonoomne navigatsioonirobot haigla logistika jaoks. See on toote-teenuse sĂŒsteem, mis tagab ohutute ja tĂ”husate sĂŒnnituste lĂ€biviimise, vĂ€hendades tervishoiutöötajate vĂ”imalusi haigestuda, piirates pandeemilisi haigusi haiglapersonali ja patsientide vahel (COVID-19 vĂ”i H1N1). Kujundus aitab hĂ”lpsasti juurde pÀÀseda ja ohutult toimetada haiglatoimetustega, kasutades sĂ”braliku tehnoloogia abil lihtsat kasutaja interaktsiooni. RobotĂŒksustel on vĂ”ime liikuda autonoomselt sisekeskkonda ja neil on sĂŒnkroniseeritud voog sarnaste ĂŒksustega, olles vĂ”imelised robotiseerima meeskonna ĂŒhistööd.

Elamu

Shkrub

Elamu Shkrubi maja ilmus armastusest ja armastusest - kolme lapsega armastav paar. Maja DNA sisaldab struktureerivaid esteetilisi pÔhimÔtteid, mis leiavad inspiratsiooni Ukraina ajaloost ja kultuurist, mis on inspireeritud Jaapani tarkusest. Maa element kui materjal annab endast tunda kodu konstruktsioonilistes aspektides, nÀiteks algses rookatuses ja kaunites ning tihedates tekstuuriga saviseintes. Asutamiskohana austuse maksmise ideed saab tunda kogu kodus nagu Ôrn suunav niit.

Nutikas Aroomi Hajuti

Theunique

Nutikas Aroomi Hajuti Agarwood on haruldane ja kallis. Selle aroomi saab ainult pĂ”letades vĂ”i ekstraheerides, seda saab kasutada siseruumides ja seda saavad kasutada vĂ€hesed kasutajad. Nende piirangute ĂŒletamiseks luuakse pĂ€rast 3-aastaseid pingutusi nutikas aroomi hajuti ja looduslikud kĂ€sitsi valmistatud agarwoodi tabletid, mille kĂ€igus on loodud ĂŒle 60 disainilahenduse, 10 prototĂŒĂŒpi ja 200 katset. See demonstreerib uut vĂ”imalikku Ă€rimudelit ja konteksti agarpuutööstuses. Kasutajad saavad lihtsalt sisestada hajuti auto sisse, kohandada hĂ”lpsalt aega, tihedust ja aroomi mitmekesisust ning nautida ĂŒmbritsevat aroomiteraapiat kuhu iganes nad ka sĂ”idavad.

Konditsioneer

Midea Sensia HW

Konditsioneer Midea Sensia edendab elukvaliteeti ja uuenduslikku viisi dekoratsiooniobjekti paljastamiseks. Lisaks Ôhuvoolu tÔhususele ja vaikusele pakub see uuenduslikku puutetundlikku paneeli, mis vÔimaldab juurdepÀÀsu funktsioonidele, vÀlgu vÀrvidele ja intensiivsusele. Stressivastast protsessi abistav vÀrviteraapia, uuenduslike toodete trendimine, heaolu ja esteetika mÔlemal viisil. Lisaks erinevale esteetikale integreerivad selle kujundused kodu interjööri nii elegantsi kui ka stiiliga, vÀÀrtustades maja kaudse valguse poolt.

Laud

Duoo

Laud Duoo laud on soov vĂ€ljendada iseloomu vormide minimalismi kaudu. Selle Ă”hukesed horisontaalsed jooned ja nurga all olevad metalljalad loovad vĂ”imsa visuaalse pildi. Ülemine riiul vĂ”imaldab teil asetada kirjatarbeid nii, et see töötamise ajal ei hĂ€iri. Seadmete ĂŒhendamiseks pinnale peidetud salv hoiab puhta esteetika. Naturaalspoonist valmistatud lauaplaat kannab loodusliku puidu tekstuuri soojust. Laud sĂ€ilitab laitmatu tasakaalu tĂ€nu harmooniliselt valitud materjalidele, funktsionaalsusele ja praktilisusele, kombineerituna tavaliste ja rangete vormide esteetikaga.

Omatehtud Pasta Masin

Hidro Mamma Mia

Omatehtud Pasta Masin Hidro Mama Mia on sotsiaalmajanduslik pÀÀste Itaalia gastronoomia kaudu. Ă„Ă€rmiselt lihtne kasutada, see on kerge ja kompaktne, seda on lihtne hoida ja transportida. See vĂ”imaldab turvalist kĂ”rget produktiivsust, pakkudes perele meeldivat toiduvalmistamise kogemust igapĂ€evases elus ja sĂ”prade suhtluses. Mootor on ĂŒlekandekomplektiga tĂ€ielikult integreeritud, pakkudes vĂ”imsust, vastupidavust ja ohutut kasutamist, pakkudes ka lihtsat puhastamist ja tuge. See lĂ”ikab erineva paksusega tainast ja suudab valmistada mitmesuguseid roogasid: pastat, nuudleid, lasanjet, leiba, saia, pitsat ja palju muud.

PĂ€eva kujundus

HĂ€mmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ĂŒhiskonnale vÀÀrtust. Iga pĂ€ev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. TĂ€na on meil hea meel nĂ€idata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga pĂ€ev rohkem suurepĂ€raseid ja inspireerivaid kujundusi. KĂŒlastage meid kindlasti iga pĂ€ev, et nautida uusi hĂ€id disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.