Disainiajakiri
Disainiajakiri
Hariduslikuks Muudetav Seade

Pupil 108

Hariduslikuks Muudetav Seade Õpilane 108: kõige odavam hariduse jaoks mõeldud Windows 8 teisendatav seade. Uus liides ja täiesti uus kogemus õppimisel. Õpilane 108 sirvib nii tahvelarvutite kui ka sülearvutite maailmu, vahetades neid kahe vahel, et hariduses toimimist paremaks muuta. Windows 8 avab uusi õppimisvõimalusi, võimaldades õpilastel puutetundliku ekraani funktsiooni ja lugematul hulgal rakendusi täielikult ära kasutada. Osa Intel® Education Solutions on õpilane 108 kõige taskukohasem ja sobivam lahendus klassiruumide jaoks kogu maailmas.

Projekti nimi : Pupil 108, Disainerite nimi : Jp Inspiring Knowledge, Kliendi nimi : JP - inspiring knowledge.

Pupil 108 Hariduslikuks Muudetav Seade

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.