Disainiajakiri
Disainiajakiri
Hariduse Jaoks Eemaldatav Seade

Unite 401

Hariduse Jaoks Eemaldatav Seade Unite 401: ideaalne duo haridusele. Räägime meeskonnatööst. Uskumatult mitmekülgse kahe-ühes kujundusega on Unite 401 ideaalne õpilasseade koostööl põhinevate õpikeskkondade jaoks. Tahvelarvuti ja sülearvuti kombinatsioon pakub hariduse jaoks kõige võimsamat mobiililahendust, mida võimaldab mgseries turvaline disain nutikaima hinnaga.

Projekti nimi : Unite 401, Disainerite nimi : Jp Inspiring Knowledge, Kliendi nimi : JP - inspiring knowledge.

Unite 401 Hariduse Jaoks Eemaldatav Seade

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.