Disainiajakiri
Disainiajakiri
Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Riskantse poe kujundas ja lõi Piotr Płoski asutatud disainistuudio ja vintage galerii smallna. See ülesanne esitas palju väljakutseid, kuna butiik asub üürimaja teisel korrusel, sellel puudub vaateaken ja selle pindala on vaid 80 ruutmeetrit. Siit sündis idee pindala kahekordistada, kasutades ära nii laes olevat ruumi kui ka põrandapinda. Saavutatakse külalislahke ja kodune õhkkond, isegi kui mööbel on tegelikult lakke tagurpidi riputatud. Riskantne pood on loodud kõigi reeglite järgi (see trotsib isegi raskust). See peegeldab täielikult brändi vaimu.

Projekti nimi : Risky Shop, Disainerite nimi : smallna, Kliendi nimi : Risky Shop powered by smallna.

Risky Shop Boutique & Showroom

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.